woensdag 3 september 2008

Winkels: Eigenaar L'Avenir omgekomen

Afgelopen weekend werd in de landelijke journaals gemeld dat een 22-jarige man uit Soest aan de A2 bij Nieuwegein de winkel van een tankstation ingereden was. Ook werd daarbij aangegeven dat bij de brand die ontstond een man om het leven is gekomen.

Het Algemeen Dagblad schrijft nu dat de omgekomen man een bekende uit onze buurt is: Bachir el Boumahdi, de 51-jarige kapper en eigenaar van kapsolon L'Avenir in Winkelcentrum Rokade.

De altijd vriendelijke en goedlachse man stond bij het tankstation een kopje koffie te drinken. Hij was vanuit zijn woning in Nieuwegein op weg naar Schiphol om zijn gezin op te halen dat net terugkwam van vakantie. Deze tragische gebeurtenis zal een grote impact hebben voor dit gezin. Hij sprak met zijn klanten altijd vol vreugde over hen.

Het is niet duidelijk waardoor de auto het tankstation binnenreed. De bestuurder wordt dood door schuld in het verkeer ten laste gelegd. De bijrijder werd ook aangehouden, maar is weer vrijgelaten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Vorige week stond een artikel in het Algemeen Dagblad over de rechtszaak. De oorzaak blijft nog steeds onduidelijk.

De bestuurder zegt dat zijn rem het niet deed en heeft een onderzoeksrapport dat dit zou bevestigen. Bij het politieonderzoek kon niet worden bepaald of de remmen functioneerden, want het voertuig was te erg verbrand. De officier van justitie wijt het ongeval aan roekeloos gedrag door vermoeidheid.

TNO doet nu nader onderzoek naar de remmen. De zaak krijgt over vier maanden een vervolg.