vrijdag 12 september 2008

Winkels: Nieuwe Albert Heijn geheim?

Sinds half augustus is op de J.M. de Muinck Keizerlaan een groot bord met het logo van Albert Heijn te zien. Het staat achter het raam van het pand op nummer 36, naast Vleespaleis Munck & Keizer.

Het lijkt erop dat op deze plek een tweede, kleinere AH-supermarkt zou kunnen komen, naast de vestiging in winkelcentrum Rokade. In hetzelfde pand heeft in het verleden al een supermarkt met de naam Meram Market gezeten.

Maar, wijst zo'n groot AH-logo achter het raam wel op een nieuwe supermarkt? De officiële reactie vanuit het hoofdkantoor in Zaandam is namelijk: "Albert Heijn geeft geen informatie prijs over nieuw te openen filialen." Voorlopig blijft het dus nog een geheim of hier echt een nieuwe supermarkt komt...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op deze plek komt geen AH. De ruimte gaat waarschijnlijk tijdelijk gebruikt worden door de 'buurtvaders'. Zij hebben al jaren een lokaal in de Christinaschool in gebruik. Omdat over een aantal weken de verbouwing/renovatie begint van het complex, moeten zij daar net zoals de jongeren van 'De Toekomst' uit.

Anoniem zei

Wat moeten de buurtvaders nou met een groot bord van Albert Heijn?