dinsdag 28 oktober 2008

Overig: Dress for Success

Aanstaande vrijdag en zaterdag (31 oktober en 1 november) zijn MADD, oftewel Make A Difference Day. Het is de bedoeling dat op deze dagen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland één of twee dagen vrijwilligerswerk doen. In de buurt van de Prinses Irenelaan maakt de nieuwe Utrechtse vestiging van Dress for Success dankbaar gebruik van het evenement.

Dress for Success helpt mensen met een uitkering door hen gratis representatief te kleden als ze een sollicitatiegesprek hebben. De organisatie is zeven jaar geleden naar Amerikaans voorbeeld gestart in Rotterdam en nu ook actief in een behoorlijk aantal andere steden. De winkel aan de J.M. de Muinck Keizerlaan wordt gesteund door Mitros (het pand) en de Gemeente Utrecht (financiering via de afdeling reïntegratie).

Aanstaande vrijdag en zaterdag zoekt Dress for Success naar een behoorlijk aantal vrijwilligers die kunnen helpen met de volgende activiteiten:
  • Help mee de organisatie onder de andacht te brengen. Kom een uurtje folderen in Utrecht Zuilen (en andere wijken bij voldoende vrijwilligers).
  • In de nieuwe winkel moet nog een aantal klussen gedaan worden. Lampen en spiegels ophangen en verven.
  • De winkel is al best mooi, maar nog niet helemaal schoon. Wie helpt poetsen, ramen lappen en stoeptegels onkruidvrij maken?
Locatie
Dress for Success
J.M. de Muinck Keizerlaan 34
3555 JV Utrecht

Geef je op via dressforsuccessutrecht@gmail.com

Geen opmerkingen: